Kinderloop aanmelding

De KinderLoop voor Hoop op zaterdag 25 mei van 17:00 uur - 18:00 uur. 
Deze editie zal er ook een speciale KinderLoop georganiseerd worden. Tijdens de KinderLoop lopen er zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar een uur lang op de baan. Het inschrijfgeld van de kinderen en de eventuele opbrengst die de kinderen zelf inzamelen met acties gaat naar een eigen doel. Dit doel is een onderzoek naar nieuwe medicijnen bij kinderen met leukemie. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. De totale opbrengst van de kinderloop wordt aan het einde van de KinderLoop om 18.00 uur bekend gemaakt. We hopen met zoveel mogelijk kinderen tegelijk op de baan te lopen en geld in te zamelen voor kinderkanker. Naast de loop is er tijdens het hele evenement veel voor kinderen te doen op het middenterrein en op het podium.

De inschrijfkosten voor kinderen bedragen € 5,00 per kind en daarvoor ontvangen zij ook een paars T-shirt. Meld kinderen aan via kinderloop@samenloopommen.nl. De gegevens die we graag willen ontvangen zijn de naam van het kind, naam ouder/contactpersoon, t-shirt maat (122, 156 of S) en leeftijd. Het inschrijfgeld maak je over op NL 35 RABO 016 23 77 037 onder vermelding van "deelname kinderloop <naam kind of naam contactpersoon>"

Natuurlijk is het tof om acties op touw te zetten voor het inzamelen van extra geld voor de SamenLoop! Laat ze weten, en ook hoe het gaat, via communicatie@samenloopommen.nl. Dan plaatsen wij de berichten op de website en op Facebook.