Meelopen als team

Vrijwel iedereen heeft in zijn omgeving wel te maken gehad met kanker. Hoe mooi is het dat je ook echt iets kunt doen aan dit afschuwelijke gegeven, door elkaar te steunen, leven te vieren en die vreselijke ziekte helpen terugdringen door geld in te zamelen voor meer onderzoek!
Kijk rond bij je familie en vrienden, op je werk en op je sportclub of er gegadigden zijn die met jou een team willen vormen en meedoen met de loop.

Hello captain!
Vorm een team en bedenk daarbij: hoe groter je team, hoe makkelijker de 24 uur lopen te verdelen is. Elk team heeft een teamcaptain: de contactpersoon voor jullie team en de samenlooporganisatie. De captain ontvangt alle informatie, ook over de informatieavonden waar jullie allemaal welkom zijn. Als teamcaptain schrijf je je als eerste in: hierna is het team aangemaakt en kunnen de teamleden zich aanmelden bij je team.
Aanmelden van jezelf als teamcaptain van een nieuw team doe je je via DEZE LINK.


Allemaal inschrijven
Elk teamlid kan zich hierna inschrijven via DEZE LINK. Dit kost € 15,- en hiervoor krijg je ook een paars samenloop T-shirt. Vergeet niet je maat in te vullen.
Kleine teams kunnen we desgewenst samenvoegen tot één groter team. 
Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar teamwerving@samenloopommen.nl of bericht ons via de Facebookpagina samenloop voor hoop Ommen.

And... action!!!
Het is leuk als mensen hier op de website je acties kunnen volgen. Stuur hiervoor berichtjes aan communicatie@samenloopommen.nl en wij plaatsen ze. Ook kun je een Facebookpagina aanmaken. Tips voor acties vind je regelmatig op onze Facebookpagina.
Hoe meer acties worden opgestart, hoe groter het bedrag dat we op 26 mei op de CHEQUE voor KWF kunnen vermelden. Mooi toch!?